Chelsea a învins, scor 2-1, echipa Club America, într-un meci amical disputat, sâmbătă, pe Allegiant Stadium, lângă Las Vegas (Nevada).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru acest prim meci de pre-sezon, antrenorul Thomas Tuchel a făcut rotaţii, lăsându-i pe bancă pe Mason Mount, Christian Pulisic, Timo Werner, Reece James, Marcos Alonso, César Azpilicueta şi Jorginho, toţi intraţi în repriza secundă.

Şi după o primă repriză care s-a încheiat la egalitate fără goluri, titularii au fost cei care au făcut diferenţa. Timo Werner a marcat primul gol în minutul 55, la o pasă a lui Reece James.

Club America a revenit să înscrie în minutul 60 prin autogolul lui Reece James. În minutul 83, Mason Mount i-a permis lui Chelsea să-şi recapete avantajul cu un şut după o pasă lui Marcos Alonso.

Chelsea îşi va continua seria amicalelor din Statele Unite împotriva lui Charlotte FC şi Arsenal, în timp ce Club America va juca în următoarele zece zile împotriva altor două echipe europene, Manchester City şi Real Madrid.

Chelsea a mers în Statele Unite fără N'Golo Kanté sau Ruben Loftus-Cheek, care nu îndeplinesc condiţiile de intrare pe teritoriul american din cauza statutului lor de vaccinare anti-Covid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.