Atacantul francez al echipei Chelsea, Christopher Nkunku, s-a accidentat din nou şi este de aşteptat să stea în afara terenului "trei sau patru săptămâni", a anunţat, marţi, managerul Mauricio Pochettino, fără a preciza natura accidentării

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am auzit ieri (luni) că Nkunku s-a accidentat. Nu ştim când s-a accidentat", a declarat argentinianul într-o conferinţă de presă înaintea întâlnirii cu Leeds (D2), din 16-imile de finală ale Cupei Angliei.

Întrebat cât timp va fi indisponibil, Pochettino a vorbit de "trei sau patru săptămâni". "Sperăm că nu va fi mai mult de atât", a adăugat el.

Jucătorul în vârstă de 26 de ani a intrat pe teren în a doua repriză a finalei Cupei Ligii, duminică, pierdută în prelungiri, în faţa formaţiei Liverpool. El a jucat mai puţin de o oră.

Transfer vedetă a verii trecute, fostul atacant al lui Leipzig nu a putut debuta oficial pentru Chelsea decât în decembrie, din cauza unei accidentări grave la genunchi în pre-sezon. El a ratat apoi mai multe meciuri în ianuarie din cauza unei accidentări la şold.



"Este dificil pentru el. A fost într-o formă excelentă în pre-sezon până când s-a accidentat la genunchi", a spus Pochettino. "Avem în minte cel mai bun Nkunku pe care toată lumea îl ştia în Germania, dar nu este acelaşi jucător".

La Chelsea, Nkunku a avut doar zece apariţii în toate competiţiile în acest sezon.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.