Clubul Chelsea Londra a anunţat că a depus plângere la UEFA, deoarece unul dintre jucătorii săi a fost victima unor insulte rasiste la meciul din deplasare cu Dinamo Kiev, de joia trecută, din Liga Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit grupării engleze, jucătorul a fost ţinta insultelor rasiste pe finalul partidei de la Kiev, cei care l-au insultat fiind un grup mic de suporteri ai echipei gazdă.

Problema i-a fost semnalată arbitrului după fluierul final şi preşedintele şi secretarul clubului au discutat cu delegatul UEFA imediat după meci, menţionează Chelsea, adăugând că aşteaptă ca UEFA să ancheteze cazul şi că va coopera cu anchetatorii.

Presa engleză notează că jucătorul care a fost ţinta insultelor rasiste este Callum Hudson-Odoi.

La meciul de joi, de la Kiev, câştigat de Chelsea cu scorul de 5-0, Hudson-Odoi a marcat un gol în minutul 78 şi a pasat decisiv la golul de 3-0, marcat de Marcos Alonso.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.