Chelsea a ajuns la un acord pentru a semna cu mijlocaşul formaţiei Brighton, Moises Caicedo, pentru o sumă record în Marea Britanie, de 115 milioane de lire sterline.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liverpool a convenit vineri un acord de 111 milioane de lire sterline pentru jucătorul ecuadorian în vârstă de 21 de ani.

Dar preferinţa lui Caicedo este Chelsea, care a reuşit în cele din urmă cu o ofertă, după ce Brighton a respins o serie de propuneri în această vară.

Astfel. Chelsea va depăşi recordul britanic în 2023, după ce în ianuarie l-a achiziţionat mijlocaşul argentinian Enzo Fernandez, în valoare de 107 milioane de lire sterline.

Caicedo, care a fost lăsat pe dinafară din lotul lui Brighton pentru victoria din debutul sezonului pe teren propriu cu Luton Town, mai are de efectuat vizita medicală.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.