CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, marţi, pe teren propriu, cu UTA, în etapa a XXV-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În minutul 67,  Hindrich a luat în braţe un balon care a fost considerat de arbitru pasă la portar. Lovitura liberă indirectă executată de cei de la UTA, de la 7-8 metri de poartă, a rămas fără rezultat.

Oaspeţii au mai avut o ratare uriaşă, în finalul primei reprize, când jucătorii arădeni au tras de trei ori la poartă din interiorul careului de şase metri, dar balonul a fost respins de două ori de Hindrich şi o dată de un fundaş al clujenilor.

La rândul lor, gazdele au trimis de două ori balonul în bară, prin Neguţ şi Păun, iar Deac a ratat cu poarta goală din şase metri.

Au evoluat următoarele echipe:

CFR Cluj: Hindrich - Manea, Graovac, Burcă, Fl. Ştefan - Itu (Păun '46), Boateng, Deac - Neguţ (Bordeianu '62, S. Buş '84), Debeljuh (Petrila '78), Sacko (Omrani '46). Antrenor Dan Petrescu;

UTA: Fl. Iacob - Vukcevici, Erico, Benga, Şliakov - Batha, Dangubici (Baravykas '72), Roger (Medimorec '86), Isac (Otele '57), Miculescu  - Laukzemis (Vorobjovas '57). Antrenor Ionuţ Badea.

Cartonaşe galbene: Fl. Ştefan '64, Graovac '68/ Otele '89, Miculescu '90+2.

Arbitri: Sorin Costreie - Daniel Mitruţi, Bucsi Imre-Laszlo - Viorel Flueran.

Observatori: Marcel Savaniu, Cătălin Popa.

CFR Cluj este în continuare pe primul loc, cu 61 de puncte, echipă urmată de FCSB, 52 de puncte, şi de FC Voluntari, 42 de puncte, dar acestea nu au jucat în etapa cu numărul 25.

UTA ocupă locul 10, cu 32 de puncte, la egalitate Sepsi de pe locul 9.

Marţi, de la 19.55, se mai dispută jocul FC Voluntari - FC Rapid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.