Clubul CFR Cluj a anunţat, miercuri, că Julio Baptista s-a integrat perfect în echipă şi nu şi-a manifestat dorinţa de a pleca de la CFR Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ca urmare a ultimelor articole apărute în presa din România, conform cărora Julio Baptista va pleca de la CFR Cluj, dorim să facem următoarele precizări: Julio Baptista este şi va fi în continuare jucătorul echipei noastre. Fotbalistul brazilian se simte foarte bine la clubul nostru, s-a integrat perfect în familia CFR şi nu şi-a manifestat dorinţa de a părăsi echipa. Cu experienţa pe care a acumulat-o în fotbal, Baptista a devenit rapid un jucător important în angrenajul CFR-ului şi este un model pentru jucătorii mai tineri”, se arată pe site-ul grupării clujene.

“Chiar dacă a traversat o perioadă dificilă din punct de vedere sportiv după eliminarea din Cupele Europene, clubul nostru îşi continuă drumul în Liga 1, având acelaşi obiectiv, câştigarea campionatului. Ne pregătim pentru meciul de duminică cu FCSB şi suntem siguri că suporterii “alb-vişinii” ne vor fi din nou alături!”, se menţionează în comunicatul campioanei României.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Julio Baptista, fost mijlocaş al echipelor Real Madrid, Arsenal şi AS Roma, a semnat luna trecută un contract cu CFR Cluj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.