Formaţia CFR Cluj a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-1), echipa Astra Giurgiu, în primul meci al etapei secunde a play-off-ului Ligii I, la care portarul oaspeţilor, Silviu Lung Jr., a fost lovit în figură şi a ajuns la spital, tehnicianul Marius Şumudică a fost trimis în tribună şi gazdele au ratat un penalti. Astra Giurgiu a condus cu 1-0 în partida de la Cluj-Napoca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat Alexandru Păun '15, Ciprian Deac '45+1 şi Omrani '72 pentru CFR Cluj, respectiv Alexandru Ioniţă '3 şi Săpunaru '90 pentru Astra.

0-1: Ioniţă a deschis scorul cu un şut din 14 metri, la colţul scurt.

1-1: Păun a egalat cu o lovitură cu capul, după o centrare a lui Deac.

2-1: Deac a marcat din doi metri, profitând de faptul că la un şut anterior Iliev a respins în faţă.

3-1: Omrani a înscris cu capul, după un corner executat de Deac.

3-2: Săpunaru a stabilit scorul final cu un şut de la marginea careului mic.

În minutul 11, Omrani a trimis mingea în poarta apărată de Lung, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

În minutul 19, Silviu Lung a fost lovit cu mingea în figură de Omrani. Portarul a fost scos cu ambulanţa de pe teren după câteva minute şi dus la spital. În locul său a intrat Plamen Iliev.

Tehnicianul Astrei Giurgiu, Marius Şumudică, a fost trimis în tribună în minutul 44. Antrenorul a refuzat iniţial să plece în tribună, protestând vehement.

În minutul 75, Liviu Antal a ratat un penalti acordat gazdelor pentru o intervenţie a lui Iliev la Omrani.

CFR Cluj: Mincă – Lopes, Larie, A. Mureşan, Camora – Nascimento (Antal '68), Gomelt – Deac, Păun, Nouvier – Omrani (Bud '79). Antrenor: Vasile Miriuţă.

Astra Giurgiu: Lung Jr. (Iliev '22) – Stan (Florea '73), Săpunaru, Fabricio, J. Morais – Seto, Lovin – Ioniţă, Budescu, Teixeira (Iordache '42) – Niculae. Antrenor: Marius Şumudică.

Cartonaşe galbene: Deac '69, Antal '89 / Stan '38, J. Morais '41, Budescu '44, Lovin '63, Fabricio '75, Seto '86

Meciul a fost arbitrat de Sebastian Colţescu, ajutat de asistenţii Ciprian Florin Danşa şi Andrei Constantinescu. Arbitru de rezervă a fost Florin Mihai Marcu, iar observatori Laszlo Sajtos şi Dan Potocianu.

Înainte de startul jocului s-a ţinut un minut de reculegere în memoria fostului fotbalist al Politehnicii Timişoara, Adrian Stoicov, care a încetat din viaţă miercuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.