Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, de echipa AZ Alkmaar,în etapa a patra a grupei D a Conference League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat Gudmundsson ‘5 şi Pavlidis ’86.

AZ Alkmaar: Vindahl-Jensen – Sugawara, Hatzidiakos (Beukema ‘89(, Martins Indi, Wijndal – Midtsjo (Reijnders ’46), D. De Wit (Evjen ’76), Clasie – A. Gudmundsson, Pavlidis (Duin ’89), Karlsson. Antrenor: Pascal Jansen

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic (Manea ’83), Bouhenna, Burcă, Camara – Bordeianu (Boateng ’65), Graovac, Culio (Costache ’78) – Deac, Alibec (Debeljuh ’46), Păun (Petrila ’65). Antrenor: Dan Petrescu

Confruntarea de la Alkmaar a fost arbitrată de o brigadă din Luxemburg, formată din Alain Durieux, Gilles Francois Becker, Joaquim Da Silva şi Jeremy Muller.

În celălalt meci din grupă, Randers a remizat acasă cu Jablonec, scor 2-2. Au înscris Mistrati ’46 şi Kubista ’53 (autogol) pentru Randers, respectiv Cvancara ’73 şi Kratochvil ’83 pentru Jablonec. În minutul 90+1, de la gazde a fost eliminat Odey. Trei minute mai târziu, a fost eliminat şi Kubista, de la oaspeţi.

În primele trei etape ale grupei, CFR Cluj a fost învinsă în deplasare de Jablonec, scor 1-0, a remizat acasă cu Randers, scor 1-1, şi a pierdut pe teren propriu cu Alkmaar, scor 0-1.

Clasament: 1. AZ Alkmaar – 10 puncte, 2. Jablonec – 5 puncte, 3. Randers – 4 puncte, 4. CFR Cluj – un punct.

Ultimele două etape programează partidele:

25 noiembrie, ora 22.00: Randers – CFR Cluj, Jablonec – AZ Alkmaar

9 decembrie, ora 19.45: CFR Cluj – Jablonec – AZ Alkmaar – Randers.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.