Formaţia CFR Cluj a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a XXIII-a a Superligii. În urma acestui rezultat, clujenii au revenit pe primul loc în clasament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Paz, în proprie poartă, a fost autorul unicului gol al meciului, în minutul 69.

FC Voluntari: M. Popa - Paz, Matricardi, Armaş - Ricardinho (Costin '76), Veiga Lopez (Merloi '80), Raţă, Sigurjonsson (Răduţ '80), Aliji - Dumiter (Florea '80), Damaşcan. Antrenor: Liviu Ciobotariu

CFR: Sava - Manea, Yuri, Burcă, Camora - Boateng, Muhar, Cvek (Deac '46) - Yeboah (Janga '78), Malele (Hoban '83), Krasniqi (Petrila '90+1). Antrenor: Dan Petrescu

Cartonaşe galbene: Raţă '90+3, Aliji '90+4 /  Camora  '42

Meciul a fost arbitrat de Adrian Cojocaru, ajutat de Mircea Grigoriu şi Radu Ghinguleac, iar rezervă a fost George Găman.

În Camera VAR s-au aflat Sebastian Colţescu şi Mihai Marica.

Observatori au fost desemnaţi Costin Toma şi Marcel Vasile.

 În urma acestui rezultat, clujenii au revenit pe primul loc în clasament, cu 50 de puncte, Farul fiind pe 2, cu 48 de puncte. Locul trei este ocupat de Rapid, cu 42 de puncte, iar pe 4 şi 5 se află FCSB şi Universitatea Craiova, cu câte 41 de puncte.

viewscnt

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.