Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a treia a Ligii I, joc întrerupt în prima repriză din cauza petardelor aruncate de fanii dinamovişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golul a fost marcat de Omrani, în minutul 83, dintr-un penalti acordat pentru un fault în careu.

În minutul 22, jocul a fost întrerupt aproximativ patru minute din cauza petardelor aruncate de fanii dinamovişti. Jocul s-a reluat după ce la staţia de amplificare s-a făcut un anunţ pentru fani.

În minutul 88, de la CFR Cluj a fost eliminat Sebastian Mailat, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Pe banca tehnică a echipei Dinamo s-a aflat Sebastian Moga, secundul lui Eugen Neagoe.

Jucătorii dinamovişti au intrat pe teren cu un banner cu mesajul: “Multă sănătate, Eugen Neagoe. Suntem alături de tine”.

CFR Cluj: Arlauskis - Butean, Mureşan, Cestor, Peteleu - Hoban, Itu (Omrani ’46), L. Aurelio - M. Pereira (Mailat ’63), Costache, Al. Păun.

Dinamo: Piscitelli - Moura, Bejan, Grigore, Sin – Mrzljak (Bru ’46), Răuţă, Filip (Popa ‘85) - Sorescu, Montini, Moldoveanu (Mihaiu ’78).

Cartonaşe galbene: Arlauskis ’11, Costache ’60, Hoban ’66, Mailat ’73, ‘88

Cartonaş roşu: Mailat ‘88

Arbitri: Andrei Chivulete - Mircea Grigoriu, Adrian Vornicu - Marian Barbu

Observatori: Cristian Nica, Cătălin Cursaru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.