Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în prima etapă a play-off-ului Ligii I, meci la care au fost eliminaţi doi jucători, unul de la gazde şi unul de la oaspeţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

A fost a treia confruntare dintre cele două echipe în mai puţin de două săptămâni. La 27 februarie, CFR Cluj a învins Sepsi cu scorul de 1-0 în Cupa României, iar la 3 martie clujenii s-au impus tot cu 1-0 în faţa formaţiei Sepsi în ultima etapă a sezonului regulat al Ligii I.

Sâmbătă, au marcat Ţucudean ‘1 (secunda 20), Djokovic ’56 şi Deac ‘90+3 (penalti) pentru gazde, respectiv Vaşvari ’48 pentru oaspeţi.

În minutul 70, de la clujeni a fost eliminat Culio, după ce a primit al doilea cartonaş galben, iar în minutul 90+2 a fost eliminat şi Mensah,de la Sepsi, tot pentru cumul de cartonaşe.

1-0: Ţucudean a deschis scorul cu un şut de la marginea careului

1-1: Vaşvari a egalat din şase metri, după o centrare a lui Mensah

2-1: Djokovic a readus gazdele în avantaj, cu o lovitură cu capul

3-1: Deac a stabilit scorul final dintr-un penalti acordat pentru un fault în careu.

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Lang, Mureşan, Camora – Djokovic (Hoban ’81), Bordeianu (Boli ‘90+1), Culio - Deac, Ţucudean (Ioniţă ’68), Omrani. Antrenor: Alin Minteuan

Sepsi: Niczuly – Rudol (Mensah ’46), Viera, Jovanovic, Sato - Velev, Vaşvari  (Hadnagy ’78) - Moura, Flores, Fl. Ştefan (Hamed ’65) – Tandia. Antrenor: Eugen Neagoe

Cartonaşe galbene: Ţucudean ’23, Djokovic ’60, Culio ’60, ‘70 / Sato ’55, Mensah ’83, ‘90+2, Hadnagy ’86, Jovanovic ‘90+2, Flores ‘90+5

Cartonaşe roşii: Culio ’70 / Mensah ‘90+2

Arbitri: Sebastian Colţescu - Marius Nicoară, Adrian Popescu - Ionuţ Coza

Observatori: Cornel Sorescu, Marin Petrache.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.