Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a şasea a play-off-ului Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golul a fost marcat de George Ţucudean, în minutul 24, cu un şut de la aproximativ 11 metri, după o centrare de pe partea dreaptă a lui Manea.

Ţucudean, care a revenit pe teren după o absenţă de peste o lună cauzată de probleme medicale, a jucat până în minutul 75.

Sepsi: Fejer - De Moura, Rudol, Ivanovic, Aboud Omar – Velev (Mensah ’63), Karnitski - Flores, I. Fulop (Sîntean ’81), Fl. Ştefan (Hamed ’46) – Tandia. Antrenor: Eugen Neagoe

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, Boli, Camora – Deac (Păun ’87), Bordeianu, Culio - Omrani, Ţucudean (Costache ’75), Moutinho (Djokovic ‘56). Antrenor: Dan Petrescu

Cartonaşe galbene: De Moura ’61, Mensah ‘90+2 / Deac ’18, Păun ‘88

Arbitri: George Găman - Valentin Avram, George Neacşu - Ionuţ Coza

Observatori: Constantin Ştefan, Mihai Stancu

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.