Spaniolul Cesc Fabregas, campionul mondial din 2010, a anunţat într-un interviu acordat SoFoot că nu îşi va prelungi contractul cu AS Monaco şi va părăsi clubul în această vară, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este sigur că s-a terminat între Monaco şi mine. Contractul meu expiră în iunie şi caut un nou început. Am nevoie de un nou început în altă parte", a spus Fabregas, care a jucat doar 36 de minute în acest sezon în Ligue 1.

În ciuda accidentărilor, fostul mijlocaş al lui Chelsea şi Arsenal nu a terminat încă pe deplin fotbalul. "Anul acesta a fost atât de rău încât nu pot încheia cu asta. Nu după ce mi-am construit această carieră. Vreau să continui să joc. Sunt recunoscător pentru cariera pe care am avut-o, dar nu simt că s-a terminat. Vreau doar să mă bucur de fotbalul meu şi să continui să fiu competitiv la un anumit nivel", a adăugat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.