Selecţionerul Rusiei, Stanislav Cercesov, a declarat, duminică, după calificarea în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, că se gândeşte doarla următoarea partidă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Emoţiile sunt simple: mă gândesc doar la următorul meci. Asta este situaţia”, a spus Cercesov.

În ceea ce îl priveşte pe Iuri Jirkov, care a fost schimbat la pauză, tehnicianul crede că acesta va rata cel puţin următoarea partidă. “Cred că este posibil ca Jirkov să fi jucat ultimul său meci. Poate va evolua abia în finală, dacă vom ajunge acolo”.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Igor Akinfeev a declarat că se aştepta la lovituri de departajare. “Este un turneu fantastic pentru noi. Nu doar fanii noştri, ci şi fanii altor echipe au simţit această atmosferă şi au înţeles că ruşii ştiu cu adevărat să joace fotbal”, a afirmat Akinfeev, potrivit L’Equipe.

Reprezentativa Rusiei a eliminat selecţionata Spaniei impunându-se cu scorul de 4-3 la loviturile de departajare. A fost primul meci de la actuala ediţie a CM ajuns la lovituri de departajare şi prima partidă din istoria competiţiei la care cele două echipe au făcut câte patru schimbări.

Pe stadionul Lujniki, din Moscova, la finalul prelungirilor scorul era 1-1. Spania a deschis scorul printr-un autogol al lui Ignaşevici, în minurul 12. Pentru Rusia a înscris Dziuba ’41 (penalti).

La loviturile de departajare, pentru Rusia au marcat Smolov, Ignaşevici, Golovin şi Cerişev.

Pentru Spania au marcat Iniesta, Pique şi Ramos. Au ratat Koke şi Iago Aspas.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.