Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, la care s-au înregistrat avarii în urma intemperiilor de miercuri, va fi complet funcţional în câteva zile, a anunţat FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Miercuri, din cauza debitului mare de precipitaţii, la centrul de la Mogoşoaia conducta principală de scurgere a cedat. Apa s-a infiltrat în plafonul din zona recepţiei hotelului şi a provocat căderea unor plăci din tavanul fals de regips. Ca măsură imediată s-a întrerupt voluntar alimentarea cu curent electric. 

În hotel erau cazaţi jucători provenind de la echipa naţională de futsal a României şi de la loturile U16 ale României şi Irlandei. Siguranţa lor nu a fost niciun moment în pericol. Cu toţii au fost evacuaţi din clădire pe scările auxiliare ale imobilului, una interioară şi alta exterioară. Jucătorii au fost cazaţi la un hotel din apropiere.

Joi dimineaţa s-a constatat şi că mai multe spaţii de la demisol erau inundate: sala de forţă, vestiare, magazie materiale, cabinet medical, birouri. 

Reprezentanţii ISU nu au constatat probleme de structură, dar Federaţia Română de Fotbal a solicitat şi unui expert independent în siguranţa construcţiilor un raport de constatare.

Expertul a ajuns la concluzia că imobilul nu a fost afectat din punct de vedere al structurii de rezistenţă, astfel încât se poate trece la demararea lucrărilor de reparaţii locale, "pentru punerea în siguranţă şi a confortului în exploatarea imobilului”. 

În câteva zile se face reparaţiile necesare şi centrul va deveni complet funcţional. Toate utilităţile sunt deja operaţionale, adaugă FRF.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.