FC Dinamo va pune în vânzare abonamentele pentru viitorul sezon al Ligii I şi Cupa României, cel mai mic preţ fiind de 150 de lei pentru un loc la peluză, pentru posesorii de card DDB sau abonaţi, anunţă site-ul oficial al grupării bucureştene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preţul întreg al unui abonament la peluză este de 170 de lei, pentru Tribuna a II-a 470 de lei (440 de lei redus), pentru Tribuna I 570 de lei (540 de lei redus) în timp ce pentru sectorul VIP preţul este de 720 de lei (690 de lei redus).

Noile abonamente emise de FC Dinamo Bucureşti, valabile pe durata întregului sezon competiţional 2018-2019 la toate meciurile organizate pe teren propriu în competiţiile interne, Liga 1 Betano şi Cupa României, vor fi puse în vânzare prin Bilete.ro.

Echipa pregătită de Florin Bratu va juca în faţa propriilor suporteri, în noul sezon competiţional, pe stadionul Dinamo şi pe Arena Naţională, a anunţat conducerea clubului prin intermediul site-ului oficial.

Posesorii de card DDBşi abonaţii sezonului trecut vor beneficia de reduceri la achiziţionarea noilor abonamente.

Abonamentele 2018-2019 vor fi puse în vânzare şi la stadionul Dinamo, programul caselor de bilete urmând să fie comunicat zilele următoare.

Conducerea grupării dinamoviste a decis ca suma de 20 de lei din valoarea fiecărui abonament vândut să fie donată în contul suporterului Dan Cucu, bolnav din toamna anului trecut.

"Mă bucur când văd susţinere pentru Dinamo în toată ţara. Programul DDB, lansat după modelul marilor cluburi din străinătate, este unic în România, iar numărul de socios creşte în fiecare zi. Unitatea ne defineşte în continuare, iar tot ce înseamnă Dinamo luptă pentru un singur obiectiv, revenirea echipei acolo sus, unde-a mai fost şi, cu siguranţă, va mai fi", a declarat directorul general Ionel Dănciulescu, pentru www.fcdinamo.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.