Federaţia Spaniolă de Fotbal (RFEF) a răspuns afrmaţiilor jucătoarei Jenni Hermoso, care a spus că sărutul lui Luis Rubiales nu a fost consimţit şi că s-a simţit victimă a unei agresiuni. Astfel, prezentând patru fotografii de la ceremonie, federaţia susţine că Rubiales nu a minţit şi că nu a fost vorba de o acţiune forţată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Faptele declarate de preşedinte sunt absolut adevărate şi nu minte”, scrie federaţia, care asigură că „dovezile” oferite de aceste fotografii sunt „concludente” şi în favoarea lui Luis Rubiales.

De exemplu, pentru una dintre fotografiile analizate, federaţia scrie: „Doamna Jennifer Hermoso, cu braţele, îl apucă de spate pe domnul preşedinte al RFEF, în timp ce domnul preşedinte are braţele în jurul părţii de sus a spatelui jucătoarei. Prin urmare, nu a putut fi exercitată nicio forţă”.


​Într-o altă fotografie, RFEF subliniază că Jennifer Hermoso continuă să-şi ţină braţele în aceeaşi poziţie pe corpul preşedintelui, în timp ce preşedintele trebuie să continue să se ţină de jucătoare pentru a nu cădea.

 


 

Internaţionala spaniolă Jenni Hermoso a declarat, vineri, că s-a simţit "vulnerabilă şi victimă a unei agresiuni" atunci când a fost sărutată de preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF), Luis Rubiales, duminică, după finala Cupei Mondiale la fotbal feminin.

Luis Rubiales  şi-a cerut scuze la începutul săptămânii şi se aştepta să-şi anunţe demisia în cadrul unei adunări generale extraordinare convocate de federaţie, dar în schimb a promis să "lupte până la capăt".
 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.