Fratele lui Paul Pogba, Mathias, aflat în detenţie preventivă, a programat mai multe filmuleţe pe Twitter, care au fost postate vineri dimineaţă. El spune despre fratele său că este "manipulator, ipocrit, viclean şi criminal".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dacă citiţi acest mesaj înseamnă că botul meu şi-a făcut treaba cu trimitere automată. Înseamnă, de asemenea, că nu mai sunt liber, ori cauza acoliţilor fratelui meu, ori din cauza poliţiei. Probabil că plângerile calomnioase pentru a mă reduce la tăcere au funcţionat”, a spus Mathias, într-unul dintre numeroasele sale mesaje.

"Măştile vor cădea la fel ca la R-Kelly, Weinstein şi Mendy şi veţi vedea ceva ce nu este prea frumos de văzut”, a spus Mathias, înainte de a dezvălui "mari revelaţii” promise despre Paul, pe care el îl descrie drept "mare ipocrit, manipulator, viclean, criminal”.

Mathias Pogba confirmă că fratele său Paul a apelat la un "vrăjitor", la sfatul lui Serge Aurier. El precizează că mijlocaşul lui Juventus a plătit pentru serviciile acestui „vrăjitor”, cunoscut sub numele de Ibrahim şi supranumit „Grande”, fie pentru a câştiga meciuri cu Manchester United sau Franţa, dar şi pentru a vrăji "mai multi coechipieri printre care şi pe Kylian Mbappé”.

Pentru a da greutate afirmaţiei sale, Mathias îl citează ca sursă principală pe prietenul din copilărie al lui Paul, un anume Mamadou din Roissy-en-Brie, poreclit "Mam's". Acesta din urmă este unul dintre cei reţinuţi, în timp ce este suspectat că ar fi sustras 200.000 de euro de la campionul mondial 2018.

"Momentul de cotitură a fost Cupa Mondială din 2018, unde Paul, mai încrezător în vrăjitor decât în ​​Dumnezeu, l-a însărcinat pe vrăjitor să asigure victoria echipei Franţei. Vrăjitorul însuşi îi va confirma lui Mam's că munca fusese deja făcută şi atunci a început să fie plătită. După aceea, Paul a continuat cu vrăjitorul său, mai ales în Liga Campionilor pentru a se asigura că Manchester trece mai departe”, a spus Mathias într-unul dintre videoclipuri.

Un meci este menţionat în special în discursul lui Mathias: optimile de finală ale Ligii Campionilor din 2019, când PSG reuşeşte o nouă revenire pe Parc des Princes împotriva unei echipe Manchester United decimată de absenţe: "La cererea lui Paul, vrăjitorul a fost responsabil pentru neutralizarea lui Kylian Mbappé care în acel moment cunoştea o ascensiune rapidă, depăşind cu mult notorietatea lui Paul. A fost ciudat pentru Mam's să vadă că în timpul acestui meci, Kylian a fost doar o umbră a lui împotriva unei echipe de rezerve".

Încă de la începutul cazului, vrăjitoria s-a aflat în centrul dezbaterii. Mathias reafirmă că jucătorul lui Juventus a devenit dependent de această practică: "Acest individ, fratele meu, a devenit în ultimii ani un adept al vrăjitoriei, devenind discipolul unui vrăjitor. La acest vrăjitor mă refeream ca fiind cineva care a lucrat pentru a-mi izola fratele. Cât despre ceea ce a făcut fratele meu, cert este că infractorii care acţionează în numele lui au făcut să curgă sânge”, a precizat fratele jucătorului.

El explică, de asemenea, că Paul a oferit multe cadouri vrăjitorului său, în special un Cadillac, pentru a-şi asigura loialitatea şi cea mai totală disponibilitate de a răspunde cererilor sale. "Cu siguranţă fratele meu, mereu atent cu banii, nu a plătit suficient pentru o slujbă pe termen lung sau vrăjitorul a vrut să-l facă să plătească maxim. Toate acestea, în timp ce după spusele lui Mam, fratele meu a plătit o sumă uriaşă pentru aceste spectacole mistice, cel puţin patru milioane de euro, cât era încă acolo şi cu siguranţă mai mult de două ori de când a plecat. Asta când, în acelaşi timp, toată familia lui avea nevoie. Vrăjitorii l-au făcut să creadă că îşi schimbă familia pe succes, mai ales când familia noastră a avut parte de nenorociri peste nenorociri în ultimii ani".

În celelalte videoclipuri ale sale, Mathias Pogba o atacă în continuare pe impresara fratelui său Rafaela Pimenta, pe care o acuză că l-a "izolat" pe Paul pentru a putea să-l "influenţeze şi să-l manipuleze mai bine”.

El menţionează, de asemenea, "o rudă" împuşcată şi rănită de persoane care ameninţă constant rudele familiei Pogba. Informaţii confirmate de raportul de investigaţie al poliţiei care menţionează o împuşcare a unei persoane în timpul unui atac în august.

Mathias Pogba şi alte patru rude ale fraţilor Pogba cu vârste cuprinse între 27 şi 36 de ani au fost inculpaţi în cazul privind tentativa de extorcare a jucătorului de la Juventus.

Paul Pogba, în vârstă de 29 de ani, a denunţat tentative de extorcare între martie şi iulie 2022 în valoare de 13 milioane de euro. Însă faptele au ieşit la iveală abia după publicarea, pe 27 august, a unui videoclip enigmatic cu Mathias Pogba, el însuşi fotbalist profesionist de 32 de ani, care a promis „dezvăluiri” despre fratele său.

El a fost inculpat pentru extorcare de bani în grup organizat şi participare la un grup infracţional, fiind reţinut preventiv. Pentru faptele de răpire din noaptea de 19 spre 20 martie a fost plasat sub statutul mai favorabil de martor asistat.

Paul Pogba a declarat la prima audiere că a fost atras într-o capcană de prieteni din copilărie, ajutaţi de două persoane mascate şi înarmate. Aceştia l-au acuzat că nu i-a ajutat pe plan financiar şi i-ar fi pretins suma de 13 milioane de euro. Pogba susţine că ar fi plătit 100.000 de euro şi că l-ar fi recunoscut printre atacatori pe fratele său mai mare, Mathias. Ulterior Paul a spus, în faţa anchetatorilor,, că este posibil ca Mathias să fi fost ”pus sub presiune” de persoanele care doreau să îi ceară sume de bani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.