„Violenţa nu-şi are locul în fotbal”, a afirmat preşedintele Fifa, Gianni Infantino, referindu-se la întreruperea meciului Feyenoord-Ajax după ce o brichetă aruncată din tribune a accidentat, miercuri, un jucător în semifinala Cupei Olandei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Astfel de evenimente nu-şi au locul în sportul nostru sau în societate”, a spus şeful Federaţiei Internaţionale de Fotbal pe contul său de Instagram, „Toţi jucătorii trebuie să fie în siguranţă pentru a juca fotbal şi fac apel la autorităţile competente să se asigure că acest lucru este respectat”, a spus el.

În minutul 63, semifinala a fost întreruptă aproape jumătate de oră de arbitrul Allard Lindhout când o brichetă aruncată din tribune l-a lovit în cap pe jucătorul Ajax Davy Klaassen, provocându-i o sângerare.

Klaassen, care a marcat al doilea gol al echipei sale în minutul 51, a încercat să continue jocul, dar a ieşit la câteva minute după reluare, ţinându-se de cap.

Ajax a câştigat cu 2-1 şi s-a calificat în finala împotriva PSV Eindhoven.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.