Atacantul uruguayan Edinson Cavani ar fi ajuns la o înţelegere cu Atletico Madrid pentru un contract valabil trei ani, informează lefigaro.fr, care îl citează pe jurnalistul italian Gianluca Di Marzio.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lui Cavani îi va exprira în vară contractul cu clubul PSG. Celui mai bun marcator din istoria grupării franceze nu i s-a propus prelungirea înţelegerii, iar jucătorul poate negocia cu orice club începând din ianuarie, când se deschide perioada de transferuri.

Mai mult accidentat în ultima perioadă, Cavani, 32 de ani, nu mai intră în planurile antrenorului Thomas Tuchel. Uruguayanul este la Paris din vara anului 2013, după ce a fost transferat de la Napoli. În acest sezon, el a evoluat doar în opt meciuri (patru ca titular) din cele 18 partide disputate de PSG în Ligue 1, având două goluri marcate. El a mai evoluat în două partide din Liga Campionilor, 40 de minute în total şi un gol, precum şi în Supercupa Franţei.

Lui Tuchel îi este din ce în ce mai greu să-i facă loc în echipă lui Cavani, în condiţiile în care în atacul campioanei Franţei strălucesc Mbappe, Icardi şi Neymar.

Edinson Cavani a fost un jucător emblematic pentru PSG, echipă pentru care a evoluat în 290 de partide în toate competiţiile, marcând 196 de goluri şi oferind 40 de pase decisive.

Atletico Madrid are nevoie de un atacant de valoare, în condiţiile în care în acest sezon a înscris 20 de goluri în 18 etape din LaLiga, cele mai puţine din Top 6 formaţii spaniole. Cavani este de mai multe luni în vederile lui Diego Simeone, dar madrilenii trebuie să vândă jucători pentru a-i face loc în lot urguayanului şi pentru a putea să-i suporte un salariu care va fi considerabil.

Simeone speră acum ca Atletico să ajungă la un acord cu PSG pentru ca atacantul să vină la Madrid încă din această iarnă, altfel mutarea va avea loc la vară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.