O defecţiune a pompelor de combustibil este cauza abandonurilor monoposturilor Red Bull pilotate de Max Verstappen şi Sergio Perez la Marele Premiu de Formula 1 al Bahreinului de la Sakhir, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vorbind la Sky Sports Formula 1 Germania, consilierul Helmut Marko a confirmat că maşinile Red Bull au avut aceeaşi problemă, faptul că nu a ajuns suficient combustibil la motor. Verstappen a suferit şi o problemă la volan, care poate fi cauzată de folosirea necorespunzătoare a cricului în timpul opririi la boxe, a declarat Tobias Gruner de la Auto Motor und Sport pe contul său oficial de Twitter.

Verstappen a abandonat cu trei tururi înainte de final, când era pe locul 2 al cursei, iar Sergio Perez în ultimul tur, când ocupa locul 3.

Ferrari a reuşit o dublă la Sakhir, cu Charles Leclerc pe locul 1 şi Carlos Sainz pe al doilea. Monoposturile Scuderia au fost urmate de cele Mercedes, în ordinea Lewis Hamilton - Gerge Russell.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.