”U”Cluj bifează un nou transfer şi îşi consolidează lotul pentru noul sezon din SuperLiga României. Cătălin Hlistei (27 ani) este cel mai nou jucător al echipei Universitatea Cluj. Mijlocaşul care evoluează în banda stângă s-a alăturat lotului condus de Erik Lincar în cantonamentul din Austria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cătălin Hlistei şi-a început cariera în fotbal la UTA Arad, unde a evoluat la echipele de juniori. S-a alăturat echipei de seniori în iulie 2014. A bifat 22 de apariţii în sezonul 2015-2016 când a reuşit să marcheze un gol şi a fost coautor al primului gol împotriva formaţiei FC Braşov.

În august 2016 a fost transferat de Pandurii Târgu Jiu şi atunci a avut primul contact cu Liga 1. A strâns 24 de apariţii în sezonul 2016-2017 pentru Pandurii, a marcat un gol şi a oferit două pase decisive.

În octombrie 2017, mijlocaşul se întoarce la UTA, sezon în care reuşeşte să adune 25 de apariţii, 8 goluri şi 7 assisturi. În iulie 2018 se alătură formaţiei Sportul Snagov sub conducerea lui László Balint, formaţie pentru care însumează 22 de apariţii şi 7 goluri în 1947 de minute jucate.

În sezonul ianuarie 2019 se alătura formaţiei Rapid Bucureşti pentru care a evoluat următoarele trei sezoane. A jucat pentru echipa giuleşteană jumătate de sezon în Liga 3, două sezoane în Liga 2 şi ultimul sezon în Liga 1.

În cele 85 de meciuri pe care le-a disputat pentru Rapid, Hlistei a reuşit să înscrie 32 de goluri, fiind golgheterul echipei în Liga 2 în sezonul promovării. De asemenea, în 2020 a primit titlul de cel mai bun jucător al formaţiei bucureştene. În ultimul sezon, Hlistei a jucat în 16 meciuri de Liga 1, marcând un gol împotriva celor de la CS Mioveni.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.