Sportivul Stelei a urcat din nou pe podium la Jocurile Europene de la Cracovia, în proba de canoe simplu, 500 de metri. Nu e proba lui, nu s-a pregătit deloc pentru ea, dar a ajuns în Polonia cu un singur gând: ”Am venit aici, la concurs, ca să mă distrez. Într-un final am reuşit să mă distrez!”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Cursa a fost exact cum se aştepta. ”Îmi cunosc adversarii. Ştiu ce pot. Pe la jumătatea cursei, asta am simţit eu, că am fost în faţă. Pe final nu mi-au mai ajuns rezervele de energie. Calitatea de viteză a lui Martin Fuksa şi-a spus cuvântul. Voi lucra şi poate la anul îl voi doborî”, a declarat Cătălin.
 
Canoistul se pregăteşte pentru cel mai important concurs al anului, Campionatul Mondial de la Duisburg, criteriu de calificare la Jocurile Olimpice. ”Acolo va fi altceva, ne vom juca pe o mie de metri. Îi aştept pe toţi concurenţii să ne jucăm în curtea mea, cu jucăriile mele”, a încheiat Cătălin Chirilă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.