Cătălin Anghel, secundul lui Gheorghe Hagi la FC Viitorul, a anunţat, sâmbătă seară, că nu intenţionează să plece de la gruparea constănţeană la FCSB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În urma declaraţiilor patronulului echipei FCSB, doresc să precizez următoarele:

- Îi mulţumesc domnului Gigi Becali pentru interesul manifestat, dar pentru moment voi continua munca pe care am început-o la FC Viitorul.

- Sunt onorat, dar în acelaşi timp angrenat într-un nou proiect cu FC Viitorul, alături de care vreau să obţin noi performanţe”, se arată într-un comunicat al lui Anghel postat pe site-ul oficial al FC Viitorul.

Gigi Becali a declarat, la Digi Sport, că i-a trimis mesaje lui Gheorghe Hagi cu privire la Anghel: "I-am dat mesaj lui Hagi să mi-l dea pe Anghel, mie îmi place ce se întâmplă la Viitorul. Ce dacă e secund? E elevul lui Hagi şi este mai bun decât un principal. I-am dat patru mesaje, dar nu mi-a răspuns. Sunt gata să şi plătesc pentru Cătălin Anghel, e creaţia lui Gică".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.