Cehoaica Marketa Vondrousova a câştigat sâmbătă turneul feminin de tenis de la Wimbledon, după ce a învins-o în finală pe tunisianca Ons Jabeur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marketa Vondrousova (24 de ani, nr 42 WTA) s-a impus surprinzător în finala disputată în compania tunisiencei Ons Jabeur (28 de ani, nr 6 WTA), favorita numărul 6 a turneului de la Londra.

Vondrousova, aflată la prima ei finală de Mare Şlem şi la prima victorie într-un astfel de turneu, a avut nevoie de doar o oră şi douăzeci de minute pentru a o învinge pe Jabeur în două seturi, scor 6-4, 6-4.

În finală, Marketa Vondrousova a comis mult mai puţine erori neforţate (13 faţă de 31 ale lui Jabeur) şi a avut procente mai bune la punctele câştigate cu primul serviciu şi la cele câştigate cu al doilea serviciu.

Vondrousova este prima jucătoare din era open triumfătoare la Wimbledon deşi nu a fost cap de serie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.