Daneza Caroline Wozniacki, locul 19 WTA, a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-4, 6-2, de chinezoaica Shuai Zhang, locul 50 WTA, în turul al treilea al turneului de la Wimbledon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Zhang s-a impus după un meci de 81 de minute şi va evolua în optimi cu Daiana Iastremska din Ucraina, locul 35 WTA, sau cu Viktorija Golubic din Elveţia, locul 81 WTA.

Ucraineanca Elina Svitolina, locul 8 WTA, a avut nevoie de două ore şi opt minute şi de şapte mingi de meci pentru a se impune în faţa ​Mariei Sakkari din Grecia, locul 32 WTA, cu scorul de 6-3, 6-7 (1), 6-2.

În optimi, Svitolina va juca ori cu croata Petra Martici, locul 24 WTA, ori cu americanca Danielle Collins, locul 34 WTA.

Zhang şi Svitolina sunt pe partea de tablou a Simonei Halep, locul 7 WTA, care urmează să evolueze, tot vineri, cu Victoria Azarenka din Belarus, locul 40 WTA. Prima ar putea da piept cu fostul lider WTA în sferturi, iar a doua în semifinale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.