Jucătoarea Caroline Garcia, învinsă, duminică, de Simona Halep în întâlnirea de la Rouen din semifinalele Fed Cup, a declarat că a încercat totul în confruntarea cu românca, dar nu a fost de ajuns, informează L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A fost un meci foarte strâns. În ultimul set, ea a fost poate puţin mai agresivă decât mine. Nu am simţit nicio presiune negativă. Ador să joc în această competiţie. Eram pregătită peentru o luptă şi am avut ce doream. A fost o experienţă super pentru mine. Evident, mi-aş fi dorit să câştig. Am încercat totul, nu a fost de ajuns, dar nu s-a terminat. Este cel mai bun meci al meu împotriva ei, alături de cel de la Beijing, pe care l-am câştigat în 2017”, a spus Garcia.

Întrebată ce a făcut diferit şi a îmbunătăţit faţă de confruntările din trecut cu Halep, ea a răspuns zâmbind: “Nu vă voi spune, vreau să câştig data viitoare”. “Condiţiile au fost diferite, zgură în interior. În plus, învăţ din confruntările mele cu această jucătoare. Încerc să îmi îmbunătăţesc jocul. Fizic, m-am simţit bine de la începutul până la sfârşitul meciului, chiar dacă a fost lung şi intens. Am reuşit să îmi menţin calmul. Evident, sunt dezamăgită că am pierdut în condiţiile în care am fost atât de aproape de a-i aduce înncă un punct echipei mele. Simona era favorită. Trebuia să fac un meci foarte, foarte bun”, a adăugat sportiva franceză.

Simona Halep, locul 2 WTA, a învins-o, duminică, la Rouen, cu scorul de 6-7 (6), 6-3, 6-4, pe Caroline Garcia, locul 21 WTA, în al treilea meci al semifinalei de Fed Cup Franţa – România. Tot duminică, Irina Begu, locul 83 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 2-6, 6-2, de Pauline Parmentier, locul 53 WTA, astfel că învingătoarea semifinalei se va decide la dublu. La dublu joacă perechile Monica Niculescu/Simona Halep şi Kristina Mladenovic/Caroline Garcia.

În primul meci al zilei de sâmbătă, Simona Halep, locul 2 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-3, 6-1, pe Kristina Mladenovic, numărul 66 mondial. Apoi, Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-3, de Caroline Garcia, locul 21 WTA, în al doilea meci al semifinalei FedCup Franţa - România de la Rouen. 

Învingătoarea din această întâlnire va evolua în finala FedCup cu Australia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.