Jucătoarea franceză de tenis Caroline Garcia, eliminată marţi în primul tur de la US Open de Wang Yafan, a dezvăluit pe reţelele de socializare că bunica sa a murit luni. Ea s-a retras din proba de dublu pe care trebuia să o dispute alături de Kristina Mladenovic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Aceste ultime zile au fost foarte dificile pentru familia noastră. Bunica mea a decedat luni după-amiază. Nu am putut să mă prezint în faţa presei după înfrângerea mea, emoţiile erau prea mari", a scris Garcia în social-media.

Numărul 7 mondial a adăugat că se retrage de la turneul de dublu pe care urma să îl joace alături de compatrioata sa Kristina Mladenovic. "Inima mea trebuie să fie alături de cei dragi pentru a-mi lua un ultim rămas bun de la bunica mea, motiv pentru care nu voi putea participa la dublu cu Kristina la acest turneu. Există un timp pentru orice în viaţă. Tenisul este astăzi în plan secundar", a afirmat sportiva.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.