Tenismanul spaniol Carlos Alcaraz a declarat că ar prefera să câştige aurul olimpic la Paris decât să ridice trofeul la Roland Garros în acest an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dacă ar trebui să aleg, anul acesta aş prefera să câştig aurul olimpic mai degrabă decât Roland Garros", a spus Alcaraz, luni, înainte de turneul de la Buenos Aires.

Câştigătorul de la US Open (2022) şi Wimbledon (2023) îşi va apăra titlul în Argentina. "A fost un turneu incredibil pentru mine şi am vrut să mă întorc anul acesta", a declarat el, asigurând că se simte "bine din punct de vedere fizic".

"Nivelul meu actual este foarte bun (...) Tocmai am jucat un tenis bun în Australia şi antrenamente pe zgură pe care le-am avut au fost foarte bune", a adăugat el.

Jucătorul în vârstă de 20 de ani va debuta în turul al doilea, împotriva învingătorului meciului dintre peruanul Juan Pablo Varillas (85) şi argentinianul Camilo Ugo Carabelli (134).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.