Clubul Cardiff City ar putea da în judecată pentru neglijenţă FC Nantes săptămâna viitoare, dacă raportul autorităţilor britanice cu privire la accidentul aviatic în care a murit Emiliano Sala va arăta că pilotul nu avea licenţa corectă, susţine telegraph.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cardiff City a îngheţat plăţile către Nantes pentru transferul lui Sala, în aşteptarea concluziilor anchetei cu privire la accident.

Situaţia s-ar putea clarifica cel puţin parţial săptămâna viitoare, când Biroul de Investigare a Accidentelor Aviatice (AAIB) ar urma să dea publicităţii un raport preliminar.

Şi Cardiff a anchetat situaţia şi nu a găsit dovezi că pilotul Dave Ibbotson avea licenţa necesară pentru a transporta pasageri cu plată.

Mandataţi de FC Nantes pentru a găsi un club pentru Sala, agenţii Willie şi Mark McKay au recunoscut că au organizat zborul, însă au precizat că nu au ales avionul sau pilotul.

Tot duminică, Daily Mail anunţă că avocaţii clubului Cardiff City au trimis scrisori altor grupări din Premier League pentru a le cere ajutorul în privinţa transferului lui Emiliano Sala. Conducătorii de la Cardiff City ar vrea să ştie dacă este posibil să nu plătească în totalitate suma de transfer, care se ridică la 17 milioane de euro, în contextul în care FC Nantes a solicitat o primă tranşă din această mutare. 

Emiliano Sala a murit în urma unui accident aviatic produs la 21 ianuarie, iar, sâmbătă, a fost incinerat la Progreso, în Argentina.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.