Mijlocaşul Étienne Capoue a declarat, marţi seară, că Villarreal a şocat Europa, după ce a reuşit să elimine Bayern Munchen în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este incredibil. Am şocat Europa. Am fost solizi, aveam un plan, acela de a-i lăsa să ne atace şi să ne apărăm bine. Am mizat pe faptul că e de ajuns un gol pentru semifinale. Am fost o echipă solidă, am profitat de fiecare moment. Este un vis şi trebuie să profităm de moment. Nu am câştigat azi Cupa Mondială, suntem doar în semifinale, dar este un moment istoric pentru club şi jucători", a afirmat Capoue.

Bayern Munchen a fost eliminată în sferurile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a remizat, marţi, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), cu Villarreal, în manşa a doua a acestei faze. În tur, Villarreal s-a impus cu 1-0.

Au marcat: Lewandowski '52 / Chukwueze '88.

 



 


 

 



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.