Căpitanul naţionalei Uruguayului, Diego Godin, şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu clubul brazilian Atlético Mineiro, la care s-a alăturat în ianuarie, şi şi-ar putea continua cariera în Argentina cel puţin până la Cupa Mondială-2022, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Atlético şi @diegogodin au convenit să rezilieze contractul pe cale amiabilă”, a anunţat luni pe Twitter clubul din Belo Horizonte.

"Plec cu satisfacţia de a fi dat mereu ce e mai bun din mine în fiecare moment, cu mare profesionalism şi de a fi respectat toţi acei oameni pe care nu îi voi uita niciodată”, a spus jucătorul de 36 de ani într-un mesaj.

Godin, care ar putea reveni în campionatul argentinian pentru a câştiga timp de joc până la Cupa Mondială din Qatar (21 noiembrie-18 decembrie), al patrulea pe care l-ar juca alături de alte legende uruguayene Luis Suarez şi Edinson Cavani, părăseşte Brazilia cu nouă jocuri jucate în şase luni, din cauza accidentărilor.

Emblematicul fost fundaş central al lui Atlético Madrid, cu care a câştigat campionatul Spaniei în 2014 şi două Europa League (2012 şi 2018), a mai avut timp să-şi îmbogăţească lista de realizări cu Supercupa Braziliei în februarie învingând Flamengo.

După Spania şi înainte de Brazilia, Godin a evoluat în Italia, la Inter apoi la Cagliari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.