Căpitanul echipei Ghanei, Asamoah Gyan, care şi-a anunţat retragerea din naţionala ţării sale în urmă cu două zile, a revenit asupra acestei decizii, după o discuţie cu preşedintele Nana Addo Dankwa Akufo-Addo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“O solicitare a preşedintelui este una care nu poate fi ignorată. Am avut oportunitatea de a discuta cu preşedintele Nana Addo Dankwa Akufo-Addo, părintele naţiunii noastre, care, respectându-mi deciziile din scrisoarea din 20 mai, mi-a cerut să renunţ la decizia de a mă retrage din echipa Black Stars. Am primit cu bună credinţă solicitarea excelenţei sale şi voi fi disponibil pentru echipa naţională”, a notat jucătorul în vârstă de 33 de ani într-un comunicat.

Gyan anunţase luni că se retrage din prima reprezentativă a Ghanei. În semn de protest faţă de intenţia selecţionerului de a nu-l numi căpitan la Cupa Africii pe Naţiuni, competiţie care începe la 21 iunie.

Asamoah Gyan este legitimat în Turcia, la echipa Kayserispor, unde este coleg cu Cristian Săpunaru şi Silviu Lung Jr.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.