FC Sevilla a anunţat, miercuri, că Joaquin Caparros, care a anunţat luna trecută că suferă de leucemie, nu va mai antrena echipa în sezonul viitor, dar va rămâne în organigrama clubului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Caparros va rămâne legat de FC Sevilla în sezonul următor, deşi nu va fi antrenorul echipei principale. (…) Caparros va ocupa, din sezonul 2019/2020, un post relevant în organigrama sportiivă a FC Sevilla”, se arată pe site-ul grupării spaniole.

Tehnicianul în vârstă de 64 de ani pregătea echipa din 15 martie. El a mai antrenat în două rânduri echipa din Sevilla.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

FC Sevilla va anunţa zilele următoare numele noului antrenor.

Joaquin Caparros a anunţat la 7 aprilie că suferă de leucemie cronică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.