Campionul mondial argentinian Alexis Mac Allister, în vârstă de 24 de ani, s-a alăturat echipei Liverpool, de la Brighton, pentru o sumă şi o perioadă neprecizate de club, au anunţat joi "Reds".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Adăugăm la echipa noastră un băiat foarte talentat, foarte inteligent şi talentat din punct de vedere tehnic, iar asta este o veste grozavă, într-adevăr", a comentat managerul Jürgen Klopp, lăudând "calmul" şi "inteligenţa reală în joc" a argentinianului.

 

După 112 prezenţe pentru Seagulls, argentinianul va ajunge la gruparea din Mersey după o campanie convingătoare şi o Cupă Mondială în care a excelat în timpul competiţiei. "Un vis a devenit realitate. Am amintiri foarte frumoase de la Brighton, dar acum gândurile mele sunt la Liverpool", a declarat el.



În acest sezon, Liverpool a terminat doar pe locul 5 în Premier League (19 victorii, 10 egaluri, 9 înfrângeri).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.