Campionatul de fotbal al Turciei, suspendat după agresarea unui arbitru la un meci de primă ligă, luni, la Ankara, se va relua la 19 decembrie, a anunţat, miercuri, preşedintele Federaţiei Turce de Fotbal (TFF).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Toate ligile se vor relua marţi, 19 decembrie", a declarat Mehmet Büyükeksi, şeful federaţiei.

Acesta anunţase luni seară că toate meciurile vor fi "amânate sine die".

La finalul meciului de luni dintre Ankaragücü şi Rizespor, scor 1-1, preşedintele clubului din Ankara, Faruk Koca, a intrat pe teren şi l-a lovit cu pumnul în faţă pe arbitrul Halil Umut Meler. Clubul din Rize egalase în prelungiri, iar arbitrul anulase un gol pentru Ankaragücü.

Arbitrul căzut apoi la pământ, a fost lovit de mai multe ori cu picioarele în faţă de cel puţin alţi doi bărbaţi şi a suferit un traumatism cranian. În timpul nopţii, Ankaragücü a prezentat "scuze fanilor (...) şi întregii comunităţi sportive pentru acest incident trist".

Plasat în detenţie alături de alţi doi bărbaţi, preşedintele clubului Ankaragucu a demisionat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.