Campionatul European de polo din 2024 nu va avea loc la Netanya, în ianuarie anul viitor, aşa cum a fost planificat iniţial, din cauza conflictului dintre Israel şi Hamas, a anunţat joi Federaţia Europeană de Nataţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În urma recentelor atacuri teroriste din Israel şi după întâlniri ample dintre European Aquatics şi Federaţia Israeliană de polo, ambele instituţii au convenit că este imposibil să se organizeze Campionatul European de polo pe apă la Netanya, Israel, aşa cum era planificat în ianuarie 2024”, a anunţat forul european.

Competiţia urma să aibă loc în perioada 3-16 ianuarie în acest oraş israelian situat la aproximativ treizeci de kilometri nord de Tel Aviv.

În prezent, se studiază diferite opţiuni cu privire la procesul de calificare pentru următorul Campionat Mondial de polo care va avea loc la Doha în februarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.