Pista olimpică cu o lungime de 2000 de metri de pe Lacul Lebăda (Pantelimon) a fost inaugurată cu o cursă specială în care au concurat 3 echipaje de 8+1, compuse din cele mai apreciate personalităţi ale canotajului românesc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Pista olimpică cu o lungime de 2000 de metri a fost inaugurată, iar după o pauză de mai bine de 30 de ani, peste 200 se sportivi din 9 ţări (Bulgaria, Croaţia, Grecia, Macedonia de Nord, România, Serbia, Turcia, Bosnia şi Herţegovina şi Ucraina), concurează pe Lacul Lebăda (Pantelimon).
 
Juniorii I (17-18 ani) şi Juniori II (15-16 ani) se vor întrece în 22 de probe.
 
Cursa specială de sâmbătă dimineaţă a fost câştigată de echipajul din care au făcut parte Elisabeta Lipa (Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport), Constanţa Burcica, Angela Alupei, Viorica Susanu Chermes, Veronica Cochelea, Rodica Serban Florea, Georgeta Andronache, Doina Ignat şi Elena Georgescu.
 
Pe locul 2 s-a clasat echipajul compus din Elena Oprea, Olguta Onofrei Morar, Rodica Frantu, Florica Popa Silaghi, Camelia Diaconescu Cioinaru, Cornelia Neacsu Firescu, Gina Hodorog Grandori, Silvia Nedelcu şi Cati Ecaterina Iane Oancia.
 
Pe poziţia a 3-a s-a clasat echipajul compus din Doina Balan Snep, Mariana Trasca Curelea, Titie Taran Iordache, Anisoara Balan Dobre, Chira Stoean Apostol, Viorica Ilica Necula, Adriana Chelariu Bazon, Doina Ciucanu Robu şi Ioan Rosescu.
 
Campionatul Balcanic de Canotaj este organizat de Federaţia Română De Canotaj în colaborare cu Primaria Orasului Pantelimon, Balkan Rowing Association şi Agenţia Naţională pentru Sport.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.