Echipa Golden State Warriors, câştigătoarea din ultimii doi ani a titlului în NBA, l-a vizitat, joi, pe fostul preşedinte american Barack Obama, înaintea unui meci în deplasare cu Washington Wizards, relatează San Jose Mercury News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întâlnirea a fost dezvăluită de un oficial al echipei printr-o fotografie postată pe Instagram, care a fost ştearsă ulterior. Înainte de a fi ştearsă, fotografia a fost însă salvată de Logan Murdock, reporter la San Jose Mercury News, iar acesta a distribuit-o pe Twitter.

Jucătorii campioanei NBA s-au întreţinut cu Obama aproximativ o oră.

De obicei, echipele care devin campioane în SUA sunt invitate la Casa Albă de preşedintele în funcţie. Însă în ultimii ani Donald Trump fie a retras unele invitaţii, fie a fost refuzat de unele echipe.

Anul trecut, Golden State Warriors a decis să nu meargă la Casa Albă. Baschetbaliştii au ales să viziteze Muzeul Naţional de Istorie şi Cultură Afro-americană.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.