Căpitanul echipei CFR Cluj, Mario Camora, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi vor să demonstreze, printr-o victorie în meciul cu CS Universitatea Craiova, contând pentru Supercupa României, că au meritat titlul obţinut la finalul sezonului trecut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“O să fie un meci la care o să fie toată lumea atentă. Noi vrem să demonstrăm întregii ţări că am meritat titlul şi să fie un pas în plus, să câştigăm acest trofeu. Să rămână toţi jucătorii în istoria clubului nostru. Vrem să le facem şi un cadou suporterilor care vor face o deplasare foarte lungă aici şi celorlalţi, care din păcate nu pot veni la Craiova. O să fie un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună. Dar important este ce facem noi pe teren şi am încredere că la final o să ridicăm noi trofeul”, a spus Camora.

El a precizat că orice jucător se simte mare fotbalist atunci când joacă pe un stadion plin, aşa cum se preconizează că va fi cel de la Craiova. “Suntem o echipă cu experienţă, avem un grup valoros şi cel mai frumos e să ajungem pe teren, să demonstrăm asta, să fim bărbaţi şi la final să ridicăm trofeul”, a adăugat Camora.

Supercupa României, CFR Cluj – CS Universitatea Craiova, se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30, pe Stadionul Ion Oblemenco. Meciul va fi transmis în direct de Pro TV şi Digi Sport.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.