Căpitanul echipei CFR Cluj, Mario Camora, a declarat că nu se aştepta la o victorie la diferenţă atât de mare la meciul cu FCSB, scor 4-1, din Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nici noi nu ne aşteptam la un scor atât de mare. Echipa a avut suflet, o atitudine foarte bună şi suntem fericiţi. Nu a fost uşor în perioada asta, dar noi trebuie să rămânem uniţi, şi fără antrenor s-a demonstrat că suntem uniţi. Nu ne-a anunţat nimeni ce se întâmplă, ce ştiţi voi. ştim şi noi. Noi am făcut antrenament cu preparatorul fizic şi cu antrenorul de portari. Vom vedea dacă va veni Mister Petrescu. Cu Mister Iordănescu am avut o relaţia bună, îi doresc multă baftă când nu joacă împotriva noastră. Mai este mult din campionat, multe lucruri se pot schimba", a declarat Camora.

CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-0), echipa FCSB, în etapa a VII-a a campionatului naţional Liga I. După demiterea lui Marius Şumudică, antrenor principal al gazadelor la acest meci a fost tehnicianul de portari Ovidiu Ceclan.

Au marcat: Omrani '30, Sigurjonsson '56, Deac '67, Alibec '73 (p) / I. Stoica '90.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.