Surpriză mare pentru Camerun. Portarul André Onana, care începuse Cupa Mondială în calitate de titular, a anunţat că nu va mai juca în tricoul Leilor Neîmblânziţi. El are doar 26 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a fost exclus din lotul camerunezi după al doilea meci de la Cupa Mondială, după o dispută tactică cu selecţionerul, conform federaţiei cameruneze.

Onana a anunţat că acum se concentrează doar pe clubul său Inter Milano şi asigură că va continua să susţină echipa naţională.

"Povestea mea cu naţionala Camerunului s-a încheiat. Jucătorii vin şi pleacă, numele sunt trecătoare, dar Camerunul vine înaintea oricărei persoane sau jucători. Camerunul este etern. De asemenea, eternă este dragostea mea pentru echipa naţională şi pentru oamenii noştri care ne-au susţinut mereu, oricât de dificil ar fi momentul. Sentimentul meu nu se va schimba niciodată", a spus el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.