Publicaţia olandeză De Telegraaf a relatat, vineri, că fostul internaţional Quincy Promes este deţinut în condiţii dificile într-o închisoare din Al Aweer, în apropiere de Dubai, în Emiratele Arabe Unite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul de 32 de ani de la Spartak Moscova a fost condamnat la şase ani de închisoare pentru trafic de cocaină.

Arestat pentru "infracţiuni locale" în Emiratele Arabe Unite Dubai, la începutul lunii martie, el a fost trimis într-o închisoare din Al Aweer, în apropiere de Dubai, în aşteptarea extrădării sale în ţara sa. Pe lângă frig şi zgomot, viaţa de zi cu zi a lui Quincy Promes a fost schimbată radical de condiţiile deosebit de dificile, conform De Telegraaf.

Deşi se presupune că cinci persoane ar trebui să împartă celula în care se află Quincy Promes, în realitate sunt până la 20 de deţinuţi, dintre care unii dorm pe podea. El ar împărţi celula cu alţi patru deţinuţi olandezi care aşteaptă şi ei extrădarea, precum şi cu pakistanezi, egipteni şi indieni, mulţi dintre ei dependenţi de droguri, care nu ştiu nimic despre trecutul său de star de fotbal.

Violul este, de asemenea, foarte frecvent în acest penitenciar, care are foarte puţini gardieni. Toţi deţinuţii trebuie să fie raşi în cap la sosire. Dacă părul este considerat prea lung, deţinuţii sunt pedepsiţi prin faptul că nu li se permite să se uite la televizor sau să dea telefoane.



În cele din urmă, deşi este autorizat să facă sport de trei ori pe săptămână, jucătorul olandez (50 de selecţii - şapte goluri) se pare că nu poate participa la nicio activitate fizică din cauza lipsei de echipament disponibil. Prin urmare, el nu poate să se menţină în formă fizică sau să aibă un stil de viaţă sănătos, deoarece la mese nu i se servesc fructe sau legume.

Actual atacant al echipei Spartak Moscova, Quincy Promes, în vârstă de 32 de ani, a fost condamnat la 14 februarie la şase ani de închisoare de un tribunal olandez pentru introducerea în Olanda a peste o tonă de cocaină. De teama arestării de către poliţia olandeză, internaţionalul, care are 50 de selecţii la naţionala batavă, nu s-a prezentat la tribunalul din Olanda pentru a-şi afla sentinţa, iar până în prezent nu a fost extrădat de Rusia.

Postul NOS, citând presa rusă, a raportat că Promes a fost arestat pe aeroportul din Dubai la 1 martie pentru că a fugit de la locul unui accident rutier. Fotbalistul se afla în Emiratele Arabe Unite pentru un stagiu de pregătire cu clubul său. Restul echipei sale se întorsese în Rusia, dar Promes a fost arestat şi dus la secţia de poliţie, potrivit NOS.

Atacantul a fost condamnat pentru că a jucat "un rol crucial" în importul a 1.363 de kilograme de cocaină din Brazilia în 2020, prin portul belgian Anvers către Olanda, cu ajutorul unui complice.

Jucătorul de la Ajax Amsterdam a mai fost condamnat la 18 luni de închisoare într-un alt caz, pentru că şi-a înjunghiat mortal un văr pentru un colier furat în 2020.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.