Echipa naţională de fotbal a Turciei s-a impus sâmbătă, în deplasare, scor 2-1, în faţa naţionalei Armeniei, într-un meci din cadrul grupei D a calificărilor pentru Euro 2024. În grupa A, Scoţia a învins Cipru, scor 3-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Turcia s-a impus la Yerevan după un meci în care echipa condusă de Stefan Kuntz a avut de lucru. Ozban Kabak a marcat un autogol în minutul 10, însă armenii nu s-au bucurat mult de avantajul neaşteptat. Orkun Kokcu a egalat în minutul 35, iar Kerem Akturkoglu a adus victoria Turciei, în repriza secundă.

La Glasgow, în grupa A, Scoţia s-a impus cu 3-0 în faţa ciprioţilor, după un meci în care victoria s-a conturat mai clar în ultimele minute de joc. Steve Clarke aduce victoria Scoţiei după ce vineri semnase prelungirea contractului de selecţioner până în 2026.

Rezultate înregistrate sâmbătă în calificările Euro 2024:

Grupa A: Scoţia – Cipru 3-0 (McGinn 21, McTominay 87, 90+3);

Grupa D: Armenia – Turcia 1-2 (Ozan Kabak 10 autogol / Orkun Kokcu 35, Kerem Akturkoglu 64).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.