Jucătoarea Mihaela Buzărnescu, locul 24 WTA, a declarat, după calificarea în finala turneului de la San Jose, că dacă va câştiga meciul cu Maria Sakkari şi va urca pe poziţia 20 în ierarhia mondială va fi extraordinar pentru ea, îndeplinirea obiectivului pe care îl are de la vârsta de 14 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt mulţumită şi bucuroasă că sunt în finală, a treia finală a carierei mele. Chiar şi să pot juca în semifinale la mai multe turnee WTA era un rezultat foarte bun pentru mine. Trebuie să folosesc acest lucru pentru a rămâne puternică şi pozitivă pentru viitor. Sunt cel mai mândră de faptul că voi ocupa o poziţie mai bună în clasament săptămâna viitoare. Este o mare realizare, de care sunt mândră. Dacă voi ajunge în Top 20, obiectivul meu încă de când aveam 14 ani, o să fie un sentiment extraordinar”, a spus Buzărnescu, potrivit wtatennis.com.

Prin calificarea în finală, Buzărnescu şi-a asigurat urcarea pe locul 21 WTA, cel mai bun al carierei sale. Dacă va câştiga finala, românca va ajunge pe locul 20.

În finala de la San Jose, Mihaela Buzărnescu, favorită 5, o va întâlni pe jucătoarea elenă Maria Sakkari, locul 49 WTA.

Mihaela Buzărnescu şi Maria Sakkari nu au mai fost adversare în circuitul WTA.

Dacă va câştiga turneul, Buzărnescu va obţine 136.695 de dolari şi 470 de puncte. Dacă va pierde finala, ea va primi 72.835 de dolari şi 305 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.