Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, sâmbătă seară, că dacă jucătorii naţionalei României vor avea capacitatea să se autodepăşească, atunci vor obţine rezultate remarcabile la Euro-2024. El a afirmat că turneul final de anul viitor trebuie să reprezinte o etapă în ceea ce priveşte construirea celei mai importante generaţii din ultimii 20 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Dacă e să ne uităm la această grupă, ar trebui să nu ne gândim la adversarii noştri. Va fi o luptă cu noi înşine, astfel încât dacă jucătorii noştri vor avea capacitatea să se autodepăşească, cu siguranţă vor obţine rezultate remarcabile. Acest Euro trebuie să reprezinte o etapă în ceea ce priveşte construirea celei mai importante generaţii din ultimii 20 de ani. Şi evident, obiectivul intermediar este ieşirea din grupe. Staful tehnic va analiza adversarii ştiuţi deja, Belgia şi Slovacia, iar apoi aşteptăm luna martie. Ne aşteptăm ca Israel să fie una din echipele din finală, probabil cu Ucraina, o echipă foarte competitivă. Mi-aş fi dorit să reluăm experienţa frumoasă din 2016, când am avut meci de deschidere cu Franţa, aşa că mi-aş fi dorit să jucăm cu Germania. Sunt încrezător că echipa are un potenţial extraordinar de creştere în lunile următoaree. Va fi o luptă de a ne autodepăşi“, a declarat Burleanu, după tragerea la sorţi de la Hamburg.

La Campionatul European din Germania, România va juca Grupa E, din care mai fac parte Belgia, Slovacia şi câştigătorea play-off-ului B (Bosnia şi Herţegovina – Ucraina / Israel – Islanda).



 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.