Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a afirmat, sâmbătă, că nu există niciun risc ca Bucureştiul să piardă organizarea Euro-2020, acelaşi lucru fiind susţinut şi de şeful Comisiei Tehnice UEFA, Ionuţ Lupescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E o etapă foarte importantă astăzi, logo-ul cuprinde toate principiile acestei competiţii aniversare, cel mai important eveniment sportiv organizat în România. Împreună cu Guvernul şi Pimăria transmitem un mesaj de încredere suporterilor că acest eveniment va avea loc la Bucureşti. În ceea ce înseamnă organizarea Euro-2020, vă asigur că nu există niciun risc, poate că noi românii suntem prea prăpăstioşi, ne dorim să rămână în urmă nu doar aceste patru meciuri, ci şi această infrastructură, în care România nu a mai investit", a declarat Burleanu. 

Şeful Comisiei Tehnice UEFA, Ionuţ Lupescu, crede, la rândul său, cu nu trebuie să existe emoţii în privinţa organizării Euro-2020 la Bucureşti. "Sunt foarte mândru pentru că e oraşul în care m-am năascut şi am crescut. Acum reuşim organizarea uneia dintre cele mai frumoase competiţii. Acum am ocazia şi din interioul UEFA să vedem ce înseamnă acest aparat şi câtă lume lucrează pentru acest eveniment. Nu vor fi mari probleme, sper ca reprezenţnţii Primăriei şi Guvernului să se ţină de cuvând şi să investească în această infrastructură. Dacă UEFA nu cere să se construoască stadioane noi, vă daţi seama că nu poate cere să se construiască metrou. În 2012, a fost o organizare de succes a Ligii Europa şi aşa va fi şi în 2020. Cred că nici nu trebuia şi nu trebuie să existe emoţii privind organizarea Euro-2020", a afirmat Lupescu.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Logo-ul oraşului Bucureşti pentru Campionatul European din 2020 a fost lansat, sâmbătă, la Arena Naţională, Podul Basarab fiind element de legătură între gazdele competiţiei.

La lansare au fost prezenţi primarul Capitalei, Gabriela Firea, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, selecţionerul Christoph Daum, Gabriela Szabo, George Cosac, Ionuţ Lupescu sau Davor Suker, membru în Comitetul Executiv al UEFA.

În cadrul evenimentului a fost prezentat un film despre istoria de 60 de ani a Campionatului European.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.