Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, marţi, că nu poate trece numirea lui Christoph Daum la conducerea naţionalei drept o nerealizare, ci doar necalificarea la Cupa Mondială din 2018, apreciind însă că niciun antrenor din lume nu poate garanta performanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un an bun, cu o singură excepţie, prima reprezentativă. Unde am eşuat. În ce priveşte celelalte loturi pot spune că a fost un an bun, la under-21 suntem pe primul loc în grupa de calificare, ceea ce nu s-a mai întâmplat de mulţi ani. Iată că se văd pe termen scurt rezultatele acelei cote obligatorii de jucători under-21. E o campanie pe care mi-o asum, dar una e una şi alta e alta. Cunoaşteţi bine detaiile rezilierii contractului şi motivele. Nu aş trece numirea lui Daum la nerealizări, ci doar necalificarea, pentru că niciun antrenor din lume nu îţi poate garanta performanţa", a declarat Burleanu.

Răzvan Burleanu a fost prezent, marţi, la inaugurarea Şcolii de Fotbal Lucian Sănmărtean - Lumina, deschisă copiilor pasionaţi de fotbal cu vârste cuprinse între 6 şi 11 ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.