Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, joi, că membriii Comietului Executiv al federaţiei au acceptat solicitarea FC Steaua de schimbare a denumirii echipei în Fotbal Club FCSB SA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Al doilea punct pe ordinea de zi face o referire la o solictare a FC Steaua de schimbare a denumirii în Fotbal Club FCSB SA. Aceasta va fi noua denumire cu care vom opera, atât la nivelul FRF, cât şi LPF. E o hotărâre judecătorescă şi nu am făcut altceva decât să luăm act de ea. În ceea ce priveşte palmaresul, federaţia nu are competenţa de a se pronunţa, rămânând la latitudinea instanţelor judecătoreşti. Schimbarea numelui se va face începând de astăzi. Astăzi, am luat act de această solicitare. Începând de astăzi, denumirea nu mai este FC Streaua, ci Fotbal Cub FCSB SA", a declarat seful de la Casa Fotbalului, după şedinţa Comietului Executiv al FRF.

Întrebat despre coeficientul UEFA al FCSB, Burleanu a spus: "Vom comunica această decizie la UEFA, rămânând să primim o decizie din partea lor. Din punctul meu de vedere, nu trebuie să avem emoţii, vorbim de o instanţă care a luat această decizie."

În data de 21 decembrie 2016, Curtea de Apel Bucureşti i-a interzis omului de afaceri Gigi Becali să mai folosească numele "Steaua" şi "Steaua Bucureşti" în denumirea societăţii comerciale care administrează clubul de fotbal, SC Fotbal Steaua Bucureşti SA, şi în cea a echipei FC Steaua, înscrisă la asociaţiile şi federaţiile sportive (FRF şi LPF).

La 17 ianuarie, finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat că a înregistrat trei nume la Registrul Comerţului pentru societatea care administrează echipa sa de fotbal - FCSB, Fotbal Club Sport Bucureşti şi Fotbal Club Sporting Bucureşti.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.