Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că "echipa naţională este platforma care tractează fotbalul românesc" şi este convins că suporterii apreciază jocul şi procesul de reconstrucţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu cred că rezultate foarte bune în dubla cu Armenia şi Kazahstan ar fi însemnat şase puncte, patru puncte înseamnă rezultate bune. În acest moment România este pe locul trei, vedem rezultate ciudate în grupă. E o grupă cu surprize. Dar sunt convins că suporterii apreciază jocul echipei naţionale şi procesul de reconstrucţie. Dar pentru asta ai nevoie de echipe de club performante. Echipe care să joace în grupele Ligii Campionilor. Acum vedem clar că echipa naţională este platforma care tractează fotbalul românesc", a spus Burleanu.

Întrebat câte bilete s-au vândut pană în acest moment pentru partida cu Polonia, oficialul FRF nu a putut oferi o cifră, dar a precizat că cererea este foarte mare: "Este greu să vă dau cifre pentru că vânzarea a început de sâmbătă, dar cererea este foarte mare. Dacă asta se vede în primele zile, la final stadionul va fi plin şi asta aşteptăm la meciul cu Polonia. Avem nevoie de un stadion plin, deoarece jucăm un meci foarte important".

Federaţia Română de Fotbal şi DHL au anunţat, marţi, încheierea unui parteneriat prin care compania de curierat oferă sprijinul logistic necesar desfăşurării activităţii forului, asigurând livrarea expedierilor de tip document sau colet, în ţară şi în întreaga lume.

Burleanu a afirmat că se lucrează pentru reducerea costului unui bilet la meciurile naţionale. "Suntem onoraţi să primim alături de noi un partener de calibru care va asigura logistica. Lucrăm cu cei mai buni ca să fim cei mai buni, DHL fiind lider de piaţă în domeniu. Ne dorim să punem la dispoziţie sportivilor tot suportul pentru a obţine performanţă, iar DHL are capacitatea de a livra toate produsele către sportivii din străinătate. Lucrăm astfel încât să reducem cât mai mult şi costul biletului şi încercăm să găsim o soluţie optimă pentru cei care vor să primească biletele acasă", a declarat el.

DHL Express va asigura tansportul în condiţii de siguranţă şi rapiditate al tuturor expedierilor FRF, de la documente sau echipament sportiv, la materiale de marketing şi articole promoţionale pentru fanii “naţionalei”, în România sau oriunde în lume. DHL este prezentă în peste 220 de ţări şi teritorii din toată lumea.

Pe lângă serviciile de curierat expres, DHL va furniza gratuit şi o gamă variată de ambalaje, soluţii de împachetare, precum şi servicii sau instrumente online de urmărire a expedierilor în timp real.

“DHL este cunoscut deja ca un mare iubitor al activităţilor sportive la nivel global şi local. Înţelegem foarte bine munca depusă pe teren şi de aceea am ales să sprijinim sportul în diverse moduri de-a lungul timpului. Fotbalul este cel mai iubit sport în România şi suntem onoraţi să ne alăturăm oficial Federaţiei Române de Fotbal şi să o sprijinim în demersul către performanţa fotbalului românesc. Ne dorim dezvoltarea parteneriatului nostru în timp şi să contribuim la succesul Naţionalei de Fotbal a României” a declarat Daniel Kearvell, managing director DHL Express Romania.

La nivel global, DHL s-a alăturat în calitate de partener logistic cluburilor de fotbal Bayern Munich, Leicester City şi Manchester United.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.